ALTRES SERVEIS a Sant Fost de Campsentelles

Altres serveis

En el nostre estudi a Barcelona, Miquel Pérez i Recolons, també ens ocupem dels certificats d'eficiència energètica. Si té previst adquirir o llogar un habitatge i vol saber la certificació què té pregunti'ns. Nosaltres realitzarem tot el procés perquè vostè l'obtingui. Per a això comptem amb personal especialitzat.


A més, també l'ajudarem a obtenir cèdules d'habitabilitat. Aquest document és necessari sempre que es vulgui llogar un habitatge, ja que és el que certifica que la mateixa reuneix les condicions bàsiques perquè es pugui habitar. Per a això, la qual cosa farem és mesurar la superfície que té el propi habitatge i els seus equipaments. En cada comunitat autònoma s'exigeixen uns requisits diferents per a obtenir-la, per la qual cosa és necessari que si comprarà o llogar ens digui el lloc exacte.


En Miquel Pérez i Recolons ens farem càrrec de totes les gestions necessàries que calgui dur a terme. Tot això per a la seva major comoditat. D'aquesta manera tindrà el que necessita de manera eficaç i ràpida.


Li animem que es posi en contacte amb nosaltres si necessita més informació sobre aquests aspectes o altres o vol sol·licitar un pressupost. La hi donarem de manera totalment personalitzada. I no oblidi que en l'estudi de l'arquitecte tècnic Miquel Pérez i Recolons treballem professionals amb molta experiència en el sector disposats a assessorar els clients sempre que ens el sol·licitin. Comuniqui's amb nosaltres. Li esperem a Sant Fost de Campsentelles, a Barcelona.

REALITZEM ELS CERTIFICATS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA. PREGUNTI'NS PER ELLS

© 2022 MIQUEL PEREZ I RECOLONS Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL